2018-08-02 05:15:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Engedje szabadjára energiáit

Napi horoszkóp augusztus 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Munkahelyén remekül érzi magát, így jól tud együtt dolgozni másokkal, megfelelő időpont mindenféle tanácskozásra. A mai nap hatalmas lökést ad önnek, és fizikai energiával tölti fel önt. Békés, nyugodt kiegyensúlyozott állapotba kerül.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap az ön negyedik sorsterületén halad át, a Hold egy kellemes fényszöggel támogatja, ma ön nagyon nyugodt és békés hangulatban van, és ez visszatükröződik családtagjain is. Ha volt valami feszültség a közelmúltban, azt most elsimíthatja.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap az ön kommunikációs sorsterületén halad át, ön többet mozgolódik ma emberek között. Valószínűleg fáradhatatlan lesz és szeretne valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Azért szedje rendbe gondolatait, mielőtt hangot adna nekik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma az ön karrier-sorsterületén halad át, ezért tele lesz ötletekkel, szívét-lelkét beleteszi munkájába és valószínűleg ma a rivalda fényébe kerülhet. Főnökei értékelni fogják az igyekezetét, ezért óriási elismerésben lesz része.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma külsőleg és belsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerül, és ez élete minden területén éreztetni fogja hatását, különösen kapcsolatai lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra is találhat a mai napon, egyikükkel még szerelmi viszony is kialakulhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars az ön hatodik sorsterületén némi egészségügyi problémára hívja fel a figyelmet, mivel ez a Vízöntő jegyében található, ezért lábduzzanatok, visszerek vagy különböző idegi bántalmak formájában jelentkezhetnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, ma határozott ösztönzést érez az önkifejezésre, alkotásra. Remek időszak, hogy örömét lelje a sportban, vagy a művészetekben.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap az ön karrier sorsterülete felett tranzitál, most lehetősége van feljebb lépni a szakmai ranglétrán, felettesei bizalmat szavaznak önnek. Kétségtelen, hogy jól alakulnak munkájában a dolgai, most próbálkozhat a fizetésemelés kérelmével.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars az ön kommunikációs sorsterületén vonul át, ha képes tartózkodni az okoskodó megjegyzéseitől, vagy hogy túlzottan rámenős legyen, nemcsak, hogy elérhet sok mindent másoknál hanem meg is győzheti őket saját elképzeléséről – ha erre szükség van.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön ma mindenképp meg akar felelni az elvárásoknak, ezt talán egy kissé túlzásba is viszi. Most formában van, magabiztosnak tűnik, kezében tartja a szálakat, egyensúlyt tud teremteni a hivatása és a magánélete között.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Energiaszintje olyan magas, hogyha nem talál megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhat. Engedje szabadjára energiáit és sportoljon, vagy menjen el este táncolni valahová!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma hajlamos lehet hazardírozni, vagy pénzét kockára tenni, abban a hiszemben, hogy úgysem veszíthet. Alaptalan optimizmus hatására cselekedhet… Körültekintően ellenőrizzen mindent, mielőtt szerencsejátékra vagy spekulációra adná fejét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: